Vocal Coaching

Haal alles uit je stem

Zing je graag en zou je daarin gecoacht willen worden? Dat kan!

Vanaf 7 jaar kun je beginnen met zangles. De lessen zijn voor beginners en gevorderden, in allerlei muziekstijlen, als pop, rock, klassiek en musical. Je kunt dus altijd zingen wat bij jou past! Vanuit jouw muziekkeuze gaan we samen aan de slag, zodat je steeds beter leert zingen en je eigen stem goed leert kennen.

Wanneer je graag jouw zangplezier wilt delen met anderen, is het mogelijk om les te nemen als duo of in een groep van maximaal 4 personen.

Lijkt dit je leuk? Vraag dan snel een gratis proefles aan!

Zangles én gitaarles

Zingen en jezelf begeleiding op gitaar, maakt muziek maken nog leuker en uitdagender! Door stap voor stap je stem en de gitaar onder controle te krijgen, leer je dit vervolgens te combineren. Je gaat tijdens de gitaarlessen aan de slag met het spelen van akkoorden, zodat je zo snel mogelijk liedjes naar keuze leert spelen.

Voorbereiding conservatorium

Mocht je van zingen je beroep willen maken, dan kan ik je klaarstomen voor de toelatingsexamens van het conservatorium. Zo’n examen bestaat vaak uit verschillende onderdelen: een praktijk- en theoriegedeelte. Hiervoor heb je, naast zangles, ook solfègelessen nodig. Dit zijn lessen met muziektheorie en gehoortraining. Hiermee kun je optimaal voorbereid je toelatingsexamen ingaan.

Online zangles en gitaarles

Is het voor jou prettiger om online les te hebben? Dat kan! Hiervoor hoef je geen speciale microfoon te hebben, maar kun je (in de meeste gevallen) gebruik maken de interne microfoon van je laptop en/of telefoon.

Wil je graag online les, vermeld dit dan even bij je aanmelding.

Jesse Oosterwechel vocal coaching