Universal Voice System

Haal het maximale uit je stem met UVS

Jesse Oosterwechel Estill Master Trainer

Mocht je meer willen weten over UVS of op de hoogte willen blijven van de nieuwe ontwikkelingen, kijk dan op www.universalvoice.nl

Haal het maximale uit je stem

Het Universal Voice System heeft de klank van de stem ondergebracht in 8 klankkenmerken (trillingen, toonhoogte, geaspireerdheid, luidheid, gedruktheid, vibrato, klankkleur en nasaliteit), 4 pijlers (houding, adem, stemplooien en klankruimte), 4 stemkarakters (Speech, Belting, Whisper en Classical) en effecten. Hierdoor leert je snel en efficiënt te werken, met eenvoudige, herkenbare taal en oefeningen. Dit zal je helpen je stem sneller te ontwikkelen en er achter te komen hoe je stem klinkt en wilt klinken.

Introductie-workshop

Tijdens deze workshop van 3 uur nemen we de 8 klankkenmerken, 4 pijlers en 4 stemkarakters door.

Zo krijg je een goede indruk van het systeem en kom je er achter hoe je jouw stem het beste kunt trainen. De uitleg wordt gecombineerd met praktische oefeningen, waarmee je thuis verder kunt trainen. Deze workshop is geschikt voor zangers van elk niveau, zangcoaches, sprekers, logopedisten, stemacteurs, acteurs en koordirigenten.

Het Universal Voice System is niet alleen veelzijdig toepasbaar voor zang. Ook voor logopedisten is het waardevol om extra kennis en controle over hun stem te krijgen. Stemacteurs, acteurs en sprekers leren hun stem gezonder en breder in te zetten. Koordirigenten leren de juiste oefeningen en aanwijzingen aan hun koorleden te geven.

De kosten van een workshop zijn €75,- incl btw.

Data waarop de workshop wordt gegeven:

– 2 maart, Leeuwarden, 10.00u tot 13.00u (vol!)
– 8 juni, Leeuwarden, 10.00u tot 13.00u

Meer data volgen nog!

Jesse Oosterwechel Estill Master Trainer

Universal Voice Guide

Het Universal Voice System is duidelijk en eenvoudig beschreven in de Universal Voice Guide. Ideaal om op je eigen tempo het systeem te leren kennen en onder de knie te krijgen. Bij het boek zitten in totaal 1524 audio oefeningen, die je na aanschaf kunt downloaden als audiobibliotheek.

Bij het boek ontvang je 3 maanden gratis toegang tot het portaal en de Web-App. Dit maakt het oefenen nóg leuker en gemakkelijker!

Als Universal Voice Master Teacher mag ik je €10 korting geven. Maak jij graag gebruik van de kortingscode? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.

UVS Portaal en Web-App

Wil je na 3 maanden graag gebruik blijven maken van het portaal en de Web-App, dan kun je door middel van een kortingscode met €5 korting jouw abonnement aanschaffen.

Maak jij graag gebruik van de kortingscode voor het boek en/of het portaal en Web-App? Neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.