Estill Voice Training

Optimale training van je stem

Jesse Oosterwechel Estill Master Trainer

Mocht je meer willen weten over EVT of op de hoogte willen blijven van de nieuwste ontwikkelingen, kijk dan op www.estillvoice.com

‘’Everyone has a beautiful voice … you just have to know how to use it!’’
– Jo Estill

Dat is precies wat Estill Voice Training je leert. Dit systeem geeft handvaten om je stem optimaal te leren kennen en te trainen. Door een overzichtelijke uitleg over de anatomie van de stem, krijg je snel inzicht in de werking van dit mooie instrument. Je leert door middel van eenvoudige oefeningen je stem gecontroleerd te gebruiken, om zo de zanger/zangeres te worden die je graag zou willen zijn. Als Estill Master Trainer help ik je hier graag bij!

Introductie workshop

Tijdens deze 1-daagse workshop neem ik je mee door het hele systeem, zodat je een goede indruk krijgt wat Estill Voice Training voor jou kan betekenen. De uitleg wordt gecombineerd met praktische oefeningen, waarmee je thuis verder kunt trainen. Deze workshop is geschikt voor zangers van elk niveau, zangcoaches, sprekers, logopedisten, acteurs en koordirigenten.

Estill Voice Training is niet alleen veelzijdig toepasbaar voor zang. Ook voor logopedisten is het waardevol om extra kennis en controle over hun stem te krijgen. Stemacteurs, acteurs en sprekers leren hun stem gezonder en breder in te zetten. Koordirigenten leren de juiste oefeningen en aanwijzingen aan hun koorleden te geven.

Oefengroepen

Heb je een EVT Level 1 of Level 1 en 2 cursus gevolgd, dan is het handig om te blijven oefenen met hetgeen je geleerd hebt. Wanneer je een oefengroep hebt samengesteld, help ik jullie graag om op de juiste manier te blijven oefenen en jezelf te blijven uitdagen.